Fények le, cd be, hangerő fel, testek össze, kezek a magasba, és...

Valahogy így indul a CLS kiadó legújabb party megamix-sze, mely a nyár égisze alatt jelent meg, s mely arra hivatott, hogy megédesítse a szürke hétköznapokat. Édességről beszélhetek, mivel ezeket a zenéket nem is tudom máshogyan elképzelni, mint mézzel, eperrel, pezsgővel, csillámokkal és esetleg egy-két gombóc vanília fagylalttal.

Egy az egyben azt mondhatom, hogy trendi, a nagyközönség számára mindenképpen fogyasztható. Olyan nevekkel tűzdelték tele a lemezt, melyek amúgy egyenként is elvisznek egy jó cd-t, hogy annak bizony biztos lehet a sikere. Van itt AfroJack, Milk & Sugar, Stereo Palma, Ian Carey, Compact Disco és még sok mindenki más is...

Nyári lazulás, fenékrázás, house ütemek a fogyasztható fajtából, dallamok, latino amerikánó fílingóó, pacsik és napszemcsik. Mindez közel 74 percben, folyamatosan, megállás nélkül, pihenést nem hagyva.

A nyári Party Mix számomra nem más, mint egy jól összerakott, slágerekkel és kellemes, pozitív értelemben kommersz és klub-, sőt rádióbarát mix album, mely egyaránt szól fiatalabbaknak és a dance zene iránt fogékony korosabbaknak egyaránt.

Nyár révén, ha már koktélhoz kellene hasonlítanom, azt mondom, hogy egy jól irányzott Tequila Sunrise virgin - friss, üde, latinos, ízletes, ám mégis mindenki számára büntető cédulák nélkül fogyasztható, undergroundmentes táncvariáns.

Mit is mondhatnék még? Shake it baby, shake it :)

A lemezért köszönet a CLS kiadónak.
A lemez megrendelhető: www.clswebshop.hu/index.php


A bejegyzés trackback címe:

https://ritmo.blog.hu/api/trackback/id/tr693001655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása