Vannak rendezvények, amik nem árt, ha csillapodnak, ülepednek kicsit az emberben, mielőtt hangot kapnak. No nem a rossz szájíz miatt, sokkal inkább, mert ismét egy fantasztikus audiókatarzissal lehetett gazdagabb az, aki szombat éjszaka a Symbol-t vette célba, hogy lazuljon egy igen kellemeset.

Az Ocho Macho számszerint talán harmadik alkalommal kapott meghívást az óbudai elit szórakoztató központba és azt kell, hogy mondjam, ismét jó lóra tettek. óra átállás ide, késői kezdés és két blokk közti szünet oda, a La Maffia De Familía belecsapott a lecsóba és teljes erővel ugrott neki az új aranyalbum, az Online a Világ első akkordjainak.

Régi és új slágerek, minőségibbnél minőségibb zenék követték egymást... Megtudhattuk milyen a kezdő tempó (Mucho Tiempo), ellátogathattunk Jeruzsálembe, vagy épp megkereshettük együtt Babylon-t is... Belehuppantok a habokba, megfürdettük a lelkünket, majd szénné égettük magunkat a nap alatt (Equator), és persze ez mind Jó is volt nekünk... Mi több, nagyon jó... Főleg, amikor azt láthattuk, hogy egy emberként hullámzott a tőmeg, akár lassú melankólikus számra, akár huppogásra, vagy épp hömbölödésre.

Egy biztos... Ez a koncert minden eddiginél keményebb volt... Akkora trash punk ska ragga témát kaptunk az arcunkba, amit valljunk be őszintén, nem gondoltuk volna... AC/DC kontra Rumba de Barcelona? Ugyan már Uraim, hát mi ez, ha nem agy zsibbasztás pozitív módra?

A szeretet pedig ismét átjárta a termet... Pozitív érzés... ahogy ők mondják... az antidepresszáns adag mindenkinek, sok szeretettel...

Arany és platina lemez? Igen, mert megérdemlik. Akik ennyi energiát, szívet, lelket adnak, azok megérdemlik, hogy mi így viszonozhassuk számukra azt, ami megilleti őket. Az Ochók egy igen brutál koncert élményt adtak számunkra, mely hála a One Love Reggae rádiónak és Sitgan-nak már videó formájában is megtalálható az interneten...

Apropó, OLR... tessék hallgatni. Sokat, mert az bizony jó.

És ami a személyes élményt illeti... Ennyi szubjektív érzés talán jár nekem... Köszönöm! Köszönök szívből mindent, mert nagyon kellemes és meghitt meglepetés volt Gergő, amit tőled kaptam. Bemundani, hogy köszöntök mindent? Megtapsoltatni? Apám, nem tudok mit mondani: örülök és szívből köszönöm, hogy a barátotok lehetek.

A buli utáni party táncra pedig legközelebb vevő leszek, új lépéseim is lesznek... Folyt köv az Illegálon...

 


A bejegyzés trackback címe:

https://ritmo.blog.hu/api/trackback/id/tr623348801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása