A kezdetek...

2011.01.25. 00:01

Hola mindenkinek!

Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Sokszor gondolkodtam már azon, hogy ha valaha elkezdek egy blogot, akkor miről fogok írni, egyáltalán mi az, ami másokat érdekelhet... Rá kellett jönnöm, hogy mindenkit önmaga öröme, boldogsága és nyugalma érdekli, nem pedig mások története, élete, sikere, vagy épp nyomora.

Úgy döntöttem egy olyan blogot hozok létre, ahol nem öncélú irományokkal zaklatlak benneteket. Egy olyan oldalt szeretnék, ahol nem csak én magam vagyok jelen. Olyan oldalt szeretnék, ahol mertnek az emberek véleményt alkotni, ahol mernek egymásnak tanácsot adni, vagy épp ki merik egymást osztani, ha épp úgy hozza a sors.

Hogy miről szól mégis az oldal? A pozitív vibrációról! Legyen szó életről, élethelyzetekről, megtörtént dolgokról, élményekről, koncertekről, zenéről, vagy épp színházról. Olyan helyzetekről szóljon itt minden sor, amik másoknak példa értékűek lehetnek.

Ugyanakkor azt mondom, nem lélekbúvárkodás és önelemzés a cél. Ha nem, akkor mégis mi? Hogy jól érezzük magunkat! Hallgassunk zenéket az oldalon, olvassunk közelgő eseményekről, beszéljünk mosolyról és pozitív dolgokról.

A lényeg?! Hogy létrejöjjön egy olyan oldal, ahol nem egymás torkának esünk, ahol épp hogy ellenkezőleg, egy baráti szó, egy virtuális ölelés mindennél többet ér.

Remélem ebben partnerek lesztek Ti is! Szép estét nektek és hamarosan jelentkezem!

Yaman


A bejegyzés trackback címe:

https://ritmo.blog.hu/api/trackback/id/tr392611347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása