November 12-én jön a szokásos össznépi magyar reggae masszív összejövetele! A Ladánybene 27 immár 26. alkalommal rendezi meg születésnapi buliját, mely az utóbbi években egyre hangsúlyosabb és nagyobb lett. Köszönhető ez talán a remek helyszínválasztásnak, hiszen az A38-ra hangtechnikai szempontból nem lehet panasz, ráadásul azon kevés helyek közé tartozik, ahol igazán igényes szórakozásra nyílik lehetőség; de beszélhetünk arról is, hogy ezeken a bulikon a Lb 27 remek csapata mellett bizony sok más előadó is képviselteti magát, ami azért nagy szám, mert talán ez az egyetlen ilyen alkalom hazánkban, amikor egy színpadon láthatunk ennyi fantasztikus zenészt. Megéri tehát mindenkinek elmenni és egy hatalmasat bulizni a hajón!

Az esemény részletei:

LB27 és barátai (Görögh Dani - trombita, Pásztor Ákos - szaxofon, Ladányi Ádám - harsona, Mr.Roul NO ének/vokál, Krecsmáry Zsolt perka/vokál)
Hangulatfokozó: Vibekillaz (a Talentométer tehetségkutató 2-ik helyezettje!)
Szelektív zeneszolgáltató és hangulatfokozó: Áfonya, Mc.B.Best(NG) & Krecsmáry (H)
NegusMagus riddim pályázat eredményhirdetés és bemutató az első 3 helyezettel: Afrodzaqm, Uahdeez aka Tom420, Bottah B!
Kedvezményes vásár a LB Shop-ban! CD-k, DVD, könyv, póló, Camp cuccok!

Kapunyitás: 20:00
Jegyár:
Az első 100 db jegy kedvezményes áron, 1600 Ft-ért november 11-ig érhető el az A38 online felületein és pénztárában. A koncert napján 1900 Ft a belépő!

Mindenkire számítunk!
 

További információk az esemény facebook oldalán találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://ritmo.blog.hu/api/trackback/id/tr823347892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása