... sokat mondó cím, vagy épp összedobált szavak. Mindenki el tudja dönteni, bár annak a tudatában, hogy az Ocho Macho első albuma, az El Mundo Fantastico aranylemezzé avanzsálódott, már a title utolsó része értelmét is nyerte.

Az elszigetelés pedig a péntek esti megvadult hivatott jelenteni. Őrület az volt, tömeg is akadt rendesen, kezek pedig duplázva csápoltak minden egyes ütemre. A Szeparé méltó helye volt a pesti ünnepnek és a bejelentésnek. Arra pedig épp, hogy még ki is térek, hogy köszönet volt ott mindenkinek bőségesen... Mészáros Masa és Mariann a születésnapi létezésükért, a manager/barát Ádámnak a manager/barátságért, Zsiráfnak a szép magas hangokért, a közönségnek az aranyért, mindenkinek mindenért, a kávéért, a sütiért, a pogácsáért és a sok sok pozitív szép szóért.

éééés... ez így is van jól. Imádnivaló srácok, egy jó zenekar jó tagokkal, habár, mint már mondtam korábban ez már nem zenekarság... itt már barátok vannak, mint ahogy a 12. szám futballban a közönségé, mi magunkénak érezzük a kilencest, így a fater-ani-masa-mira-vivi-mariann-böbci-nóri-mindenkimás csürhe a NUEVE MACHOS nevet követeli :)

A viccet félretéve minden respect a srácoké ismét, akik a laza másfél óra alatt telepakolták szeretettel a házat.

Tudom, ez a blog lassan átmegy egy Ocho Macho fan bloggá, de 1. szeretek írni, 2. más nem nagyon történik, 3. kit érdekel? :)

De, hogy adjak is...

Íme egy 53 perces reggae mix tőlem, nektek, s talán ezzel a mixel találkoztok majd egy-két Ocho Macho koncert előtt is, mint hangolódó muzsika. Jó töltögetést!

www.fittenboldogan.hu/promo/beo-rumbadehavanna-mix.html


A bejegyzés trackback címe:

https://ritmo.blog.hu/api/trackback/id/tr132675860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása