Ocho Macho, Symbol - Hupp Hupp

2011.02.02. 09:29

Röviden a tények: Ocho Macho, január vége, Symbol Budapest, őrületes házfal hazapakolás :)

Ez valóban rövid volt, ami viszont több, az az élmény, amivel újra és újra megajándékoznak mindket a srácok. Új muzsikák, régi eposzok, lábat rángató ütemek és belehuppogás a jóba. Jah! Az Ocho Macho ismét tökéletesen kavarta a lapokat. Az egyik pillanatban Manu Chao jött el hozzánk, a másikban már a békéről ábrándoztunk. Szerepet kaptak a gyerekek és még Kubába is ellátogattunk, sőt még régi orosz verdát is vezettünk.

Egy szó, mint száz ismét egy utazás részesei lehettünk. A Symbol most tökéletes partnernek bizonyult. Tökéletes hangtechnika, kellemes arcok, hozzáteszem megfelelő celsius fokkal egyetembe...

Az újdonságot egyébként nem csak az új zenék, hanem egy új arc is bővítette. Dodó kiválása után biztosak voltunk benne, hogy az utód is megfelelő lesz, de amikor Mike feltűnt, mosolyt csalt az arcunkra... Őszinte leszek, fura volt elképzelni, hogy a "zord - pozitív értelemben" külső mögött egy olyan latin figura áll, hogy...

Nos Mike. Mike jött, látott, játszott és győzött... Hogy jamann volt e a kopasz fejével és a bakancsban? De mennyire... Egy nagyon jó arc csatlakozott a Machókhoz, méghozzá olyan akusztikus tudással, mely kapcsán jó pár zene új értelmet nyert.

Ahogy Gergő szokta mondani, a csürhe ismét összeállt, s nagyon odapakolta magát. Közel másfél óra, két részletben, és a szokásos minusz kilók, fájó végtagok. :)

Megérte. Annyi szent, s folytatás következik. Szeparé, február 18-án ismét támad a banda.

 

és végezetül: Gergő mindíg azt kérdezi, mit szeretünk még mindíg bennük...?!

A barátságot. Ez már rég nem az Ocho Machorol szól, s rég nem arról, hogy szól a zene és ennyi. Pozitív életérzés, vibráció, barátság... Részünkről ennyi. Felfogja uram? :)


A bejegyzés trackback címe:

https://ritmo.blog.hu/api/trackback/id/tr882632783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása